Ο Εκδοτικός Συνεταιρισμός Alterthess παρουσιάζει το πρώτο του εκδοτικό εγχείρημα, ένα χρονικό – ημερολόγιο της άλλης Θεσσαλονίκης για το 2012.

Σας καλούμε στη παρουσίαση του Ημερολογίου μας τη Παρασκευή 16 Δεκέμβρη, στις 20.30, στην Λάρισα στο στέκι «Para Tod@s» (Θουκυδιδου 7) και το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στις 19.30 στην Αθήνα στο RadioBubble (Ιπποκράτους 146) για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στην ενημέρωση.

Στην Αθήνα το ημερολογίο θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Τάσος Κωστόπουλος.

Η έκδοση αυτή είναι ταυτόχρονα η αρχή μια σειράς αφιερωμάτων και ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη του χθες και του σήμερα που οργανώνει η ομάδα του Alterthess μέσα στο -επετειακό- 2012.

Το Ημερολόγιο – Χρονικό του 2012 είναι μια καθημερινή ατζέντα του έτους, ενώ ταυτόχρονα εμπεριέχει ένα ξεφύλλισμα σε μικρότερα η μεγαλύτερα γεγονότα της πόλης μας, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, της Σελανίκ, της Σαλόνικα, της Σόλουν, της Σαλονίκης…

Για την παρουσίαση του Ημερολογίου – Χρονικού 2012 το Alterthess διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Το Alterthess στηρίζεται στις διαφημίσεις στη σελίδα του (alterthess.gr), στα έσοδα από τις εκδόσεις του και στις συνδρομές των μελών-υποστηρικτών του.

Στηρίξτε το Alterthess και την ομάδα του! Προμηθευτείτε το Ημερολόγιο 2012!

Advertisements