από: elchef.gr

Πλατεία Κλαυθμώνος – Σάββατο 18 Φλεβάρη, 12 το μεσημέρι

ΚΟΠΙΑΣΤΕ να στήσουμε το τσουκάλι μας, να φάμε και να γλεντήσουμε μαζί!

Ενάντια στη βαρβαρότητα της ύπαρξης χιλιάδων αστέγων, της απαγόρευσης κοινωνικών συσσιτίων και συλλογικών μαγειρεμάτων από πρωτοβουλίες πολιτών για λόγους …υγιεινής (!), της αφαίρεσης των παγκακιών από πάρκα και πλατείες (τελευταίο θύμα η πλατεία Κλαυθμώνος) για να μην κοιμούνται οι άστεγοι, της σύλληψης και δίωξης αστέγων και αλληλέγγυων επειδή κατέφυγαν στο για μήνες άδειο καφενείο του Πνευματικού Κέντρου Αθηνών, ενάντια στη χουντικής σύλληψης σχεδιαζόμενη καταγραφή των αστέγων για να διευκολυνθεί η επιτήρηση κι ο έλεγχός τους, ενάντια στη βία της ανεργίας και της πείνας, στη βαρβαρότητα της ποινικοποίησης της φτώχειας.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ την αλληλεγγύη ως προϋπόθεση της επιβίωσής μας, την κοινωνική αυτενέργεια και την αυτοοργάνωση ως το μόνο τρόπο για να μη μείνει κανείς μόνος /η, για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια ζωή που να μας αξίζει.

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ την οριζόντια κοινωνική δικτύωση και έμπρακτα μοιραζόμαστε αγαθά και υποδομές. Ανασύροντας τη συλλογική πολιτιστική μας μνήμη συναντιόμαστε, τρώμε και γλεντάμε παρέα.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/110461799080223

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ELCHEF
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ NOSOTROS
ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ 15
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ”
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Advertisements